nettenspecialist sinds 1916

NL  /  EN  /  FR  /  DE

 

 

 

 

 

Van Beelen Netten is in 1916 opgericht door de heer J. van Beelen,

de grootvader van de huidige directeur.

 

Van Beelen heeft een rijke ervaring in de nettenproductie.

Het is allemaal begonnen met visnetten. Netten die moesten opboksen tegen het gewicht van massa's vis, die bestand moesten zijn tegen watergeweld, zeewaterinvloeden en wisselende weersomstandigheden.

Dat heeft de nodige ervaring opgeleverd. Ervaring waarvan wij dankbaar gebruik maken bij de productie van sport- en overige netten.
Netten die tegen een stootje kunnen en ook heel praktisch zijn.

 

Wat wetenschap en techniek betreft zijn we sinds onze oprichting in 1916 ook een heel eind verder. De productie-methoden zijn gemoderniseerd en natuurlijke materialen zijn vervangen door synthetische.

Tegenwoordig leveren wij netten die geschikt zijn voor zeer veel verschillende toepassingen.

 

In de loop der jaren zijn wij flink gegroeid en hebben wij ook internationaal naamsbekendheid opgebouwd, zowel binnen als buiten Europa.

 

Van Beelen NTN B.V. is een middelgroot bedrijf met meer dan 10 werknemers die een rijke ervaring hebben in de nettenproductie. Wij bezitten de ervaring die nodig is bij de productie van sportnetten, off-shore veiligheidsnetten, tuinnetten, afschermnetten, enz.

 

Waarom de netten van Van Beelen?

Omdat wij de know-how in huis hebben om onze klanten te adviseren bij de juiste keuze in materiaal en afwerking en omdat wij altijd een competitieve prijsstelling bieden.

Ouderwets vakmanschap voor een modern product.